Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, actriță în Complotul bonelor. Ce a declarat despre rolul primit:Filmările se desfășoară la Cluj și în...

Anamaria Prodan a primit un rol extrem de important. Vedeta va juca în filmul “Complotul bonelor”, pe care oamenii îl vor putea urmări pe Netfllix și pentru care filmările se vor desfășura la Cluj și în străinătate. Iată ce a mai zis impresara!

Anamaria Prodan nu încetează să își ia prin surprindere fanii de pe rețelele sociale. Vedeta nu stă nici măcar o clipă degeaba, muncește cât de mult poate și și-a învățat copiii să facă același lucru, dacă vor să reușească în viață. Impresara a avut o veste de zile mari pe care le-a dat-o fanilor recent, fiind recunoscătoare pentru toată încrederea care i s-a acordat în acest caz.

EI bine, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf va fi actriță în filmul care se numește “Complotul bonelor”, care va putea fi urmărit de oricine își dorește pe Netflix. Anamaria Prodan nu a primit orice rol, ci pe cel principal, iar având în vedere că filmările au început deja de mai bine de o săptâmână, ea a avut timp să își formeze o părere și îi place foarte tare tot ceea ce se întâmplă acolo, iar faptul că se va filma și în afara țării o încântă și mai tare. Alături de ea va mai juca nimeni altul decât decât Cristi Iacob, cu care pare că se înțelege de minune.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.