Setari Cookie-uri

Fetița Cristinei Cioran a împlinit 2 ani! Actrița și tatăl micuței, Alex Dobrescu, s-au pozat împreună

Fetița Cristinei Cioran a împlinit doi ani, motiv pentru care actrița și Alex Dobrescu au sărbătorit-o așa cum se cuvine.

Cristina Cioran ete o mămică fericită, mai ales că fiica ei, Ema, a împlinit recent doi ani. Timpul a trecut foarte repede, iar micuța își aniversează deja cea de-a doua onomatică. Pentru că este un eveniment cu totul special, alături de sărbătorită au fost ambii ei părinții.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au sărbătorit-o împreună pe micuța lor, drept dovadă pozele distribuite pe social media. Cristina Cioran a fost toată un zâmbet, semn că cei doi au îngropat securea războiului și au revenit la sentimente mai bune.

„La mulți ani, micuța noastră Ema! Astăzi este o zi specială, deoarece micuța noastră Ema împlinește 2 ani. Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul și cât de multă bucurie ne-a adus în viața noastră. Știu că acești doi ani au fost doar începutul unei călătorii extraordinare. Vom fi mereu aici, alături de ține, pentru a-ți oferi sprijinul și dragostea noastră necondiționată la fiecare pas pe care îl faci. Promitem să te încurajăm și să te ghidăm, să te susținem și să te protejăm mereu”, a scris actrița pe rețelele sociale.

Citește și:

Internauții s-au bucurat să vadă acest tablou de familie și i-au lăsat celor doi multe comentarii frumoase.

„La mulți ani frumoși ca ea!??”, „La mulți anisori sănătoși și plini de bucurii îngeraș frumos! ?”, „Laaa multiii aniii, plini de magie! Va pupam”, i-au urat fanii pe Instagram fetiței Cristinei Cioran.

Cristina Cioran, din nou cu Alex Dobrescu?

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație cu năbădăi, iar în cele din urmă s-au depărțit definitiv în toamna anului trecut. Cu toate acestea, actrița nu a renunțat de tot la ideea de a mai forma un cuplu cu tatăl fiicei sale.

„El tot își dorește să ne împăcăm, dar… om vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile”, a declarat actrița pentru cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.