Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu și-a dus copiii într-un parc de distracții din Europa. Fericirea celor mici este neprețuită pentru artistă

Claudia Pătrășcanu și-a dus copiii într-unul dintre cele mai distractive parcuri din Europa, iar imaginile surprinse cu cei doi băieți sunt neprețuite! Uite cum s-a distrat artista alături de copiii ei.

Claudia Pătrășcanu este liniștită și fericită, după războiul pe care l-a dus cu Gabi Bădălău. Vedeta a luptat pentru ca cei mici să locuiască în continuare cu ea, așa cum este și normal, iar instanța i-a dat dreptate. Acum, artista și-a luat liber câteva zile pentru a petrece timp de calitate cu băieții ei.

Claudia Pătrășcanu a pornit într-o frumoasă aventură alături de cele mai dragi persoane din viața sa, Gabi și Nicholos, băieții ei. Pentru o vacanță plină de distracții, artista a pornit către Europa Park din Germania, acolo unde micuții au încercat toate activitățile specifice unui parc de distracții.

Frumoasa artistă a împărtășit cu internauții imagini din vacanța lor, iar Claudia a primit doar complimente pentru felul în care se dedică copiilor săi.

Citește și:

„Am ales această minivacanță pentru ei și am făcut cea mai tare alegere. Mult mai atractiv și mult mai mare decât Disneyland Paris. Am avut o zi încărcată și foarte frumoasă…. am făcut exact ce am dorit.? Mâine avem încă o zi de Europa Park, continuăm distracția și aventura din Germania…. cu dor și îmbrățișări pentru voi”, a scris vedeta pe Instagram.

Instanța a decis ca cei mici să rămână să locuiască cu Claudia Pătrășcanu, la Constanța

Claudia Pătrășcanu a fost extrem de fericită când a aflat decizia instanței, aceea de stabilire a domiciliului copiilor. Cei mici locuiesc alături de mama lor la Constanța, în ciuda încercărilor lui Gabi Bădălău de a-i atrage în București.

Citește și:

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…)
Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-odată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…)

La început probabil că da (n.r. – am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute. Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binele învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.