Setari Cookie-uri

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară! Primele imagini cu micuța

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară, iar soțul ei a publicat un mesaj plin de recunoștință.

Vestea așteptată cu entuziasm de fani și admiratori a devenit oficială: celebra jucătoare de tenis Serena Williams a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță pe nume Adira River Ohanian. Cu toate că a avut o primă sarcină cu complicații, de data aceasta totul a decurs bine, atât pentru bebeluș, cât și pentru mama sa.

Cu o bucurie imensă, Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au dezvăluit publicului primele imagini cu noul membru al familiei. Această veste a fost așteptată cu mare interes, iar cuplul nu a ezitat să arate cu mândrie chipul micuței Adira River Ohanian.

„Bine ai venit, Adira River Ohanian. Sunt recunoscător să spun că în casa este echipă cu multă iubire: o nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă. Mă simt recunoscător. @serenawilliams, acum mi-ai oferit un alt dar incomparabil.

Citește și:

Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea & fiica noastră. Nu voi uita niciodată momentul în care i-am făcut cunoștință lui @olympiaohanian cu surioara ei.”, a scris Alexis Ohanian pe pagina sa de Instagram.

Cu două fetițe acum în familia lor, Serena Williams și Alexis Ohanian sunt în culmea fericirii și sunt recunoscători pentru tot ceea ce trăiesc în aceste momente.

"Bine ai venit, Adira River Ohanian. Sunt recunoscător să spun că în casa este echipă cu multă iubire: o nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă."

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.