Setari Cookie-uri

Advertorial Iulia Dumitrache face orice pentru amor: „Am ocolit pământul pentru dragoste!

După ce în urmă cu doar câteva luni a lansat o piesă de vară, o piesă de petrecere și voie bună, „A venit căldura afară”, cântată în duet cu Vali Vijelie, Iulia Dumitrache, iată, schimbă abordarea, odată cu sezonul, și aduce în atenția publicului un alt gen de piesă. Artista mizează de această dată pe sentiment, pe iubire, pe sacrificiu din iubire, pe puterea acestui cel mai nobil sentiment din lume. 

Cu acest plan în minte, Iulia Dumitrache îi invită pe toți iubitorii de muzică să asculte și cu urechea, dar și cu mintea și sufletul, piesa intitulată sugestiv "Am ocolit pământul pentru dragoste".

Mesajul piesei este unul simplu pentru că muzica nu este neapărat despre cuvinte în sensul lor brut, este despre emoția pe care acestea reușesc să le transmită. Așadar, "Am ocolit pământul pentru dragoste" este o piesă de dragoste, o piesă care, pe alocuri, îmi spune experiența, este un produs muzical ușor de tolerat, fredonat, dedicat, ascultat, apreciat de toată lumea, indiferent despre experiență, vârstă sau stare civilă. În fond, iubirea este un sentiment universal.”, declară Iulia Dumitrache care este absolut vrăjită de piesa compusă, muzică și text, de Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Niculae Robert Andrei (ANY1).

„Am ocolit pământul pentru dragoste”, piesă pe care Iulia Dumitrache o lansează astăzi, este un produs media complet care beneficiază și de un videoclip de imagine, filmat pe Domeniul Manasia, unde descoperim o Iulia Dumitrache fabuloasă, ravisantă, care deși pare fragilă, romantică și extrem de vulnerabilă spune deschis „Am ocolit pământul pentru dragoste!”.

VIDEO: https://youtu.be/OXglFnSu_ig?si=cwkRh-M3H7P_RKGH


Kudika
18 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.