Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, imagini de infarct! Impresara s-a pozat goală:trebuie atins doar de cel ce se îndrăgostește de sufletul vostru

Anamaria Prodan i-a surprins pe internauți cu o fotografie incendiară! Impresara s-a pozat complet goală și a postat un mesaj cu subînțeles.

Anamaria Prodan a încins spiritele pe Instagram, acolo unde a pozat complet goală, în timp ce se afla pe un balcon al unui hotel din Cluj. Impresara a renunțat la inhibiții și a împărtășit și cu internauții trăirile pe care le simte.

„Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel ce se îndrăgostește de sufletul vostru dezgolit.”, a fost mesajul Aneimaria Prodan.

Unii dinte urmăritorii impresarei au apreciat îndrăzneala sa de a se poza goală, însă au existat și critici care au taxat-o dur pe impresară.

„Artă pură”, „Genul meu de frumusețe”, „Zeiță”, au fost câteva dintre complimentele primite de vedetă.

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și:

Anamaria Prodan, tratament cu aur de 24k

Anamaria Prodan are mare grijă de felul în care arată, iar pentru asta nu exclude cele mai scumpe tratamente. Impresara a încercat recent un tratament cu aur de 24k, care i-a adus numeroase beneficii la nivelul pielii.

„Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd arăt la final rezultatul. Vă iubesc!”, a scris impresara pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.