Setari Cookie-uri

Bella Hadid, probleme grave de sănătate! Modelul a transmis un mesaj înduioșător

Bella Hadid se confruntă cu probleme grave de sănătate și a transmis un mesaj emoționant fanilor ei.

Bella Hadid, cunoscuta ca un fotomodel internațional de succes, a trecut prin momente dificile din cauza diagnosticului său. La vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu boala Lyme, afecțiune care poate afecta pielea, inima, articulațiile și sistemul nervos. De-a lungul anilor, ea a încercat să gestioneze boala și să rămână activă în cariera sa, dar în ultimul timp, starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Bella Hadid a fost deschisă cu privire la lupta ei cu boala, oferind detalii și imagini sincere privind impactul pe care boala l-a avut asupra aspectului său și a stării generale. Ea a vorbit deschis cu fanii săi despre momentele dificile prin care trece și a recunoscut că se simte tristă și bolnavă. Totuși, a subliniat că are oameni dragi lângă ea care o susțin și îngrijesc.

Citește și:

„Mulțumesc mamei mele pentru că mi-a păstrat toate dosarele medicale, că a rămas lângă mine, că nu m-a părăsit niciodată, că m-a protejat, că m-a sprijinit. Trăind în această stare care s-a înrăutățit cu timpul și lucrând în timp ce încercam să mă fac pe mine, să-mi fac familia și oamenii care mă susțin mândri, m-a afectat în moduri pe care nu le pot explica în totalitate. Să fiu atât de tristă și bolnavă, dar să am în jurul meu atât de multe binecuvântări, privilegii, oportunități și dragoste a fost, probabil, cel mai confuz lucru pe care l-am trăit vreodată”, a scris Bella Hadid, în mediul online.

Chiar dacă se confruntă cu probleme de sănătate, Bella Hadid a transmis un mesaj fanilor săi. Ea și-a arătat recunoștința pentru experiențele prin care a trecut, subliniind că toate acestea au contribuit la dezvoltarea sa personală și la construirea persoanei pe care este astăzi.

Citește și:

„Sunt două lucruri pe care vreau să vi le spun tuturor: 1. Sunt bine și nu trebuie să vă faceți griji. 2. Nu aș schimba nimic. Dacă ar fi să trec iarăși prin toate astea, să fiu aici, exact în acest moment în care mă aflu chiar acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoasă, aș face totul din nou. Experiența asta m-a făcut cine sunt astăzi”, a mai spus Bella Hadid.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.