Setari Cookie-uri

Rinda Hartner, acuzații și reproșuri dure la adresa primul soț al regretatei Rina: Scopul lui este să o îndepărteze de familie..

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a făcut declarații dure la adresa lui Rocco Sedano, primul soț al artistei, în cadrul înmormântării acesteia. Bărbatul a venit special din Franța pentru a o conduce pe ultimul drum pe mama fiicei sale.

Vineri, 1 decembrie, România și-a luat rămas bun de la talentata artistă Rona Hartner, care s-a stins din viață pe 23 noiembrie după o luptă îndelungată cu cancerul. Într-o ceremonie emoționantă desfășurată la Cimitirul Bellu Catolic din București, familia și prietenii artistei i-au adus un ultim omagiu acesteia.

Printre cei prezenți s-a numărat și Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner, care a venit din Franța pentru a-și lua rămas bun de la fosta sa soție. Cu toate acestea, declarațiile făcute de sora Ronei, Rinda Hartner, i-a surprins pe mulți, mai ales că aceasta îl acuză pe bărbat că vrea să o influențeze pe fiica Ronei. Rinda a dezvăluit că adolescenta, Rita Sumayla, nu mai avea o relație bună cu tatăl ei în ultima perioadă. Dansatorul argentinian a justificat prezența sa prin dorința de a fi alături de fiica sa în aceste momente dificile. Cu toate acestea, Rinda susține că Rocco ar încerca să o îndepărteze pe Rita de restul familiei.

Citește și:

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a declarat Rinda Hartner pentru Click!, la scurt timp după înmormântare.

Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, și-ar dori să rămână să locuiască în Franța, iar bunica și unchiul său vor avea grijă de ea. Tensiunile dintre Rocco Sedano și familia extinsă a Ronei par să fi ieșit la suprafață într-un moment extrem de dificil, generând speculații cu privire la relația lor.

Citește și:

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea, el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el”, a declarat Rinda Hartner, la Prima TV, conform spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.