Setari Cookie-uri

Reacția lui Răzvan Fodor după ce soția sa, Irina, a revenit din America Express: Cel mai fericit

America Express 2024 s-a încheiat, iar concurenții și toată echipa show-ului au revenit în România. Printre cei mai fericiți a fost Răzvan Fodor, care a așteptat-o pe soția sa, Irina, la aeroport.

America Express 2024 s-a încheiat, iar concurenții și echipa din spatele show-ului a revenit pe 18 iulie în România. Emisiunea va fi difuzată începând cu primăvara anului viitor.

Concurenții au sosit pe aeroportul Heneri Coandă, acolo unde cei dragi, dar și susținătorii lor, i-au așteptat cu brațele deschise. Printre cei mai fericiți a fost Răzvan Fodor, care i-a simțit din plin dorul soției sale, Irina Fodor.

Artistul i-a făcut o surpriză soției sale și s-a ascuns în aeroport, în timp ce Irina îl căuta cu privirea. Revederea a fost încărcată de emoții și bucurie. Răzvan Fodor a imortalizat toate aceste momente și le-a distribuit pe pagina sa de Instagram.

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6. Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, două luni de Asia Express la mine, încă două luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume”, scria Răzvan Fodor, în urmă cu două luni.

Citește și:

Acum, el a vrut să își strige fericirea pe Instagram și a scris un nou mesaj, după revederea cu soția sa.

„Cine e cel mai fericit de pe Magheru? Dar ce e cu bagajele alea în spate? Iubita mea! Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt! Mi-a venit franțuzoaica! Vă doresc să trăiți și voi treaba asta! Vă pup!”, a transmis Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor și-a condus soția acasă, acolo unde o aștepta Diana, fiica celor doi. Micuța a sărit direct în brațele mamei, iar Răzvan a surprins momentul emoționant.

„…ale mele”, a scris artistul pe InstaStory, în dreptul fotografiei cu soția și fiica sa.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.