Setari Cookie-uri

Bref Spa Momements, noul odorizant de toaletă ce creează un Spa la tine acasa

Odată cu tranziția la munca de acasă, una dintre nevoile majore ale oamenilor este aceea de a crea un mediu propice pentru productivitate, dar și pentru relaxare chiar în propriul cămin.

Transformarea spațiilor funcționale în zone de confort este esențială pentru a menține un echilibru între viața profesională și personală și pentru a reduce stresul și anxietatea. Bref, liderul de piață în soluțiile de igienă pentru toaletă, vine în acoperirea acestei nevoi și lansează un nou produs inovator, Bref Spa Moments.

Având la bază o formula unică, acest odorizant curăță toaleta și oferă, totodată, o experiență olfactivă deosebită, datorită parfumului plăcut și elegant menit să îți răsfețe simțurile cu fiecare utilizare.

Noul Bref Spa Moments oferă o experiență olfactivă relaxantă și de lungă durată, transformând toaleta într-un sanctuar personal în care te poți deconecta de lumea exterioară și te poți bucura de timp prețios petrecut cu tine. Cu fiecare jet de apă, se eliberează un parfum elegant care creează o atmosferă confortabilă, de care te poți bucura. Toate acestea datorită formulei sale unice pe bază de uleiuri esențiale și arome delicate, atent selecționate pentru a-ți răsfăța simțurile.

Citește și:

Noua gamă Bref Spa Moments se bucură în continuare de cele 4 beneficii Bref (tehnologie patentată): spumă de curățare, efect anti calcar, protecție împotriva murdăriei și prospețime de lungă durată.

Noua gamă include trei variante: Harmony, Serenity și Vitality. Fiecare dintre ele a fost selectată cu grijă pentru a completa momentele tale de relaxare și pentru a crea o atmosferă reconfortantă în baie.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.