Setari Cookie-uri

Mirela Vaida, nevoită să se confrunte cu reacțiile oamenilor când apare nemachiată: ceea ce dă naștere multor rumori...

Mirela Vaida a mărturisit ce se întâmplă atunci când oamenii o văd nemachiată în vacanță.

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare a emisiunii "Acces Direct", este recunoscută pentru prezența sa zilnică pe micile ecrane, iar fanii săi sunt obișnuiți să o vadă într-o formă mereu impecabilă, coafată și machiată. Cu toate acestea, atunci când se află în vacanță alături de familia sa, Mirela preferă să renunțe la machiaj și coafură, bucurându-se de timpul petrecut cu cei dragi și de libertatea de a fi ea însăși.

Recent, prezentatoarea TV a împărtășit o întâmplare amuzantă pe rețelele de socializare, legată de reacțiile românilor atunci când o întâlnesc fără machiaj. Mirela Vaida a descris tipologii variate de reacții pe care le primește atunci când îi întâlnește pe oameni cu tenul său natural și simplu.

Citește și:

„Vacanța, pentru mine, înseamnă, în primul rând, să stau cât mai mult lângă copiii mei, să ne jucăm, să petrecem timp împreună! Ieri a fost ziua lui Vladimir! A împlinit 7 ani și, în fiecare an, de ziua lui, am fost plecați în vacanță! În al doilea rând, vacanța înseamnă să NU mă machiez sau coafez cel puțin o săptămână, ceea ce dă naștere, printre români, multor rumori în aeroport, avion sau chiar în resortul în care ne aflăm: „Ea e? Parcă ea e… Seamănă la voce… Cred că ea e, că are 3 copii…”. Așadar, vacanța înseamnă libertate totală, „incognito” chiar… Și, în al treilea rând, cel puțin 2 kilograme în plus…că, nah… așa-i la ultra all inclusive, nu? Vă pup și vă doresc o săptămână minunată!”, este mesajul scris de Mirela Vaida, pe social media.

Citește și:

În mesajul său pe rețelele sociale, Mirela a subliniat importanța vacanței pentru petrecerea timpului alături de familia sa. Ea a menționat că acesta este momentul în care se bucură de timpul petrecut cu copiii săi și petrece timp de calitate cu ei. De asemenea, Mirela a dezvăluit că vacanța înseamnă și ocazia de a renunța temporar la machiaj și coafură, ceea ce adesea stârnește reacții surprinzătoare în rândul oamenilor.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.