Setari Cookie-uri

Mirela Vaida, amendată de Primăria Capitalei. Mesajul tranșant pe care l-a transmis prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida a fost amendată de Primăria Capitalei, iar la scurt timp după aceea, prezentatoarea de la Acces Direct le-a transmis un mesaj angajaților respectivi. Iată ce a zis!

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară, iar pe lângă faptul că se descurcă foarte bine în meseria sa, este și o artistă pricepută. Vedeta are o voce impresionantă, susține concerte cât de des poate, dar lucrează și la Teatru de Revista, unde chiar la finalul acestei săptămâni a avut un spectacol. Ceea ce părea a fi o zi oarecare în care mergea la muncă s-a transformat într-una de coșmar despre care chiar ea a vorbit pe contul său de Instagram la scurt timp după aceea.

Găsirea unui loc de parcare este o reală problemă pentru șoferii din București, iar cu aceasta s-a confruntat și prezentatoarea de la Acces Direct. În fiecare weekend, Calea Victoriei devine pietonală, ceea ce în mod evident înseamnă că mașinile nu își au locul acolo, motiv pentru care vedeta a fost amendată de Primăria Capitalei. Aceasta nu a suportat ideea că este nevoită să plătească 200 de lei, nefiind după părerea sa vina ei, așa că a transmis un mesaj tranșant în mediul online.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.