Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante din copilărie! Bruneta și-a împlins prietena de la etaj

Andreea Tonciu a făcut dezvăluri șocante despre copilăria sa, atunci când totul se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Andreea Tonciu, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton, a împărtășit recent o poveste uluitoare din copilăria ei, care a șocat pe toată lumea. Cu sinceritatea sa caracteristică, Tonciu a dezvăluit un episod din trecutul său, care putea să se transforme într-o adevărată tragedie.

Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre momentele de joacă din copilărie, când, alături de vecinele sale, se juca de-a diverse scenarii de la telenovelele de pe micile ecrane. Cu toate acestea, un incident neașteptat a avut loc, totul fiind inițiat de către brunetă.

„M-am jucat cu vecinele mele, eu am copilărit într-o casă naționalizată la Piața Unirii, iar în acea curte stăteau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe Acasă TV și fiecare copil ne alegeam câte un rol și eu eram rolul negativ, îmi plăcea să țip, să urlu, să fac ca toate alea”, a povestit Tonciu, pentru Spectacola.

Citește și:

Într-un moment de neatenție, Andreea a împins-o din greșeală pe una dintre prietenele sale de joacă, care a căzut de la etajul 1. Din fericire, copila a scăpat nevătămată, însă incidentul a fost suficient de grav încât să provoace o adevărată panică.

„Deci fără să vreau, deci la casele astea naționalizate urcai pe scări și aveau ca o gaură unde nu era nimic și nu știu cum am făcut că fără să vreau sau intenționat, nu-mi mai amintesc, am împins-o, bine că nu a pățit ceva copilul ăla. Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi”, a mărturisit vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.