Setari Cookie-uri

Andreea Marin, despre relația cu mamei ei vitregă: I-om fi făcut noi și viața amară...

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care a avut-o cu cea de-a doua soție a tatălui său. Chiar dacă i-a fost greu să accepte moartea mamei, prezentatoarea tv a făcut tot ce a putut pentru a merge mai departe.

Andreea Marin a avut parte de cel mai greu moment al vieții sale la vârsta de doar 9 ani, atunci când mama ei a murit în brațele sale. Cu toate că această tragedie a lăsat o cicatrice profundă în sufletul ei, Andreea Marin a reușit să găsească puterea de a merge mai departe și de a transforma această experiență dureroasă într-un motor pentru viața ei ulterioară.

"Nici acum nu mi se pare normal că mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, atât pentru mine, cât și pentru ea," își amintește vedeta. Cu toate acestea, Andreea Marin a fost determinată să găsească un sens în această tragedie. Ea spune că tot ceea ce a construit în viața sa de adult a pornit de la mama ei, dedicându-și fiecare realizare acestei ființe dragi. "Totul a fost gândit cu sufletul la ea și cu privirea către cer. Tot acest tumult din mine mi-a dat o forță incredibilă. Deci cumva a existat un sens. Viața mea a căpătat un alt sens pornind de la acel moment," a mărturisit prezentatoarea tv, pentru cancan.ro.

Citește și:

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă, Andreea Marin a ales să nu rămână în genunchi în fața acestei tragedii. Cu sprijinul tatălui său și al celor dragi, a reușit să depășească momentele de depresie și să meargă mai departe, în ciuda durerilor sufletești.

Un alt aspect important din viața Andreei Marin este relația cu mama ei vitregă. La început, ea recunoaște că a avut dificultăți în a o accepta și că a făcut viața acesteia mai grea de mai multe ori. Cu toate acestea, a avut șansa de a se bucura de grija și iubirea noii soții a tatălui ei. Andreea Marin nu o consideră o mamă vitregă și păstrează o legătură specială cu ea.

"Sfatul unei mame e neprețuit. Dragostea ei, îmbrățișarea ei, toate aceste lucruri. Am fost, totuși, un copil norocos," mărturisește Andreea Marin, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Tragediile nu s-au oprit aici în viața Andreei Marin. Din păcate, și tatăl său s-a stins din viață în primăvara anului 2016, la vârsta de 69 de ani, din cauza unui infarct.

„Tata s-a stins de inimă, făcând un infarct, dar liniștit!”, a adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.