Setari Cookie-uri

Dorel Vișan, secretul pentru a rămâne în formă la 86 de ani: Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun...

În vârstă de 86 de ani, actorul clujan Dorel Vișan a dezvăluit care este secretul său pentru o calitate ridicată a vieții.

Dorel Vișan, celebrul actor în vârstă de 86 de ani, demonstrează că vârsta este doar un număr și că un stil de viață sănătos poate contribui la o viață longevivă și o calitate a vieții ridicată. Actorul se bucură de o stare de sănătate remarcabilă și susține că secretul său pentru a rămâne în formă constă într-o cură cu castraveți verzi, pe care o face în fiecare primăvară și vară.

„În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia.

Eu am propriile sere, lângă Cluj, acolo unde de câțiva ani buni îmi plantez propria recoltă. Acolo am și roșii, și castraveți verzi. Se pot mânca unul sau mai mulți pe zi, după puterile fiecăruia”, a declarat Dorel Vișan, pentru cancan.ro.

Citește și:

Dorel Vișan a dezvăluit că și-a făcut un obicei din a consuma castraveți verzi pe stomacul gol, înainte de micul dejun, în fiecare dimineață. Actorul încearcă diverse combinații și consideră că acest obicei contribuie la menținerea stării sale de sănătate și a vitalității.

„În fiecare primăvară și vară fac așa ceva în fiecare dimineață și vă asigur că rezultatele sunt bune. Mă ajută să nu îmbătrânesc poate la fel de repede, deși pe la noi, prin Ardeal, străbunii mei nu vorbeau despre bătrânețe. Ei preferau să spună că crești în vârstă, că devii mai înțelept. Lumea modernă a fost însă de altă părere și a ales altceva!”, a mai declarat artistul.

Artistul nu se oprește aici, el își cultivă propriile legume în grădina sa de la țară lângă Cluj-Napoca, fiind mândru că poate să pună pe masă alimente proaspete și sănătoase pe care le crește cu mâinile sale. Dorel Vișan consideră că a avea grijă de propria alimentație este esențial pentru menținerea sănătății și a energiei la vârsta sa.

Citește și:

„Eu am propriile sere, lângă Cluj, acolo unde de câțiva ani buni îmi plantez propria recoltă. Acolo am și roșii, și castraveți verzi. Se pot mânca unul sau mai mulți pe zi, după puterile fiecăruia”, a mai spus îndrăgitul actor.

În ceea ce privește sănătatea generală, actorul s-a declarat îngrijorat cu privire la alimentele din magazine, pe care le consideră pline de aditivi periculoși pentru sănătate.

„Lumea s-a schimbat și ce-a fost verde s-a uscat. La noi, în magazine, cumperi moartea cu căruciorul. Atunci când lumea își umple cărucioarele cu tot felul de lucruri în mai toate magazinele astea moderne nu realizează că faci de fiecare dată un pas mic spre moarte!”, a concluzionat actorul clujean.

Citește și:

Sursă foto: marijana1 / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.