Setari Cookie-uri

Fanii emisiunii Chefi la cuțite, nemulțumiți după ce Nina Hariton a câștigat marele premiu

Chefi la cuțite 2023 și-a ales câștigătorul, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii. Cea care a ridicat trofeul deasupra capului și care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost moldoveanca Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea. Cum au reacționat oamenii!

Cea mai recentă ediție a emisiuni Chefi la cuțite a fost tensionată pentru finaliștii competiției, dar și pentru cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, deoarece fiecare dintre ei își dorea să fie câștigător. Cea care a reușit să fie cea mai bună din acest sezon este chiar Nina Hariton, în vârstă de 31 de ani care deși provine din Republica Moldova, iar emisiunea s-a filmat în România, ea locuiește în Paris, unde lucrează ca agent imobliar.

Înainte de a munci în domeniul imobiliarelor, femeia a muncit în câteva restaurante renumite din Franța, unde a căpat experiența necesară, dar a renunțat la pasiunea sa pentru gătit, pentru că și-a dorit să se poată ocupa mai bine de creșterea fiului ei. A preferat să fie aproape de el să își găsească un alt loc de muncă, dar nu regretă nimic din toate astea, pentru că în felul acesta nu ar mai fi ajuns aici.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.