Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, cadou din partea lui Mr. Pink, de ziua sa: bilet către America, pentru a o vedea pe Irinuca

Irinel Columbeanu a primit ceea ce și-a dorit de ziua sa! Fostul om de afaceri a plecat deja în America, pentru a o vedea pe Irinuca, fiica lui, pe care nu a mai văzut-o din 2018.

Irinel Columbeanu a primit cel mai frumos cadou de ziua sa, exact ceea ce își dorea cel mai mult. Fostul om de afaceri voia să fie alături de fiica lui, Irinuca, care a împlinit 16 ani, și pe care nu a mai văzut-o din 2018. Cu gândul la fetița lui, fostul soț al Monicăi Gabor a primit din partea lui Mr. Pink un bilet dus-întors România-America, cu escalele aferente, pentru a-și putea vizita fiica.

„Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămnă, pe 20 iunie”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

Irinuca locuiește de câțiva ani în America, alături de mama sa, Mr. Pink și fratele ei vitreg. Ea învață la un colegiu de prestigiu și are numeroase reușite, în special în domeniul artelor. Irinuca face mii de euro în urma vânzării tablourilor pe care le pictează singură.

Citește și:

Acum, Irina șofează și chiar își conduce prietenele acasă. Fiica lui Irinel Columbeanu are o viață total diferită față de cea din România, iar tatăl său nu are cum să nu fie mândru de realizările ei.

„Irina e elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Șofează cu mare plăcere. Își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o, asta știu”, a mai spus fostul om de afaceri, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.