Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, despre o eventuală împăcare cu Traian Spak. Ce a declarat despre fostul ei partener:Un om pe care-l respect

Andreea Antonescu a vorbit despre o eventuală împăcare cu Traian Spak. Fosta concurentă de la America Express l-a descris foarte frumos pe fostul ei partener de viață, pe care se bucură că l-a cunoscut și pe care îl vede un om bun, în ciuda separării lor.

Andreea Antonescu și Traian Spak au format un cuplu admirat de foarte multă lume, doar că din păcate căsnicia lor nu a rezistat atât de mult pe cât se așteptau cei din jurul lor. Deși au divorțat, încă îi leagă multe lucruri inlusiv faptul că au o fiică împreună. Sienna locuiește alături de tată ei, în Statele Unite ale Americii, pentru că își dorea să facă studiile acolo. Deși artistei i-a fost greu s-a gândit la viitorul ei, fiind conștientă că în România nu ar fi avut atât de multe oportunități cum are peste hotare.

Recent, artista a oferit un interviu în care a vorbit despre tatăl fiicei, dar și despre o eventuală împăcare cu acesta. Faptul că purta această discuție cu Ilinca Vandici, prezentatoarea care trece și ea printr-un divorț, i-a dat o mai mare încredere. Având în vedere experiența de viață pe care o are, fosta concurentă de la America Express a învățat să nu spună niciodată că nu va ajunge într-i anumită situație, pentru că nu are de unde să știe ce îi rezervă soarta. Tot din acest motiv, nu neagă nici faptul că ar putea ajunge să se împace cu Traian Spak, fostul său soț.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.