Setari Cookie-uri

Andra, dublă petrecere în familie! Vezi cum a sărbătorit artista ziua sa de naștere, dar și 15 ani de la căsătorie

Andra a sărbătorit 37 de ani, dar și 15 ani de la căsătorire! Vedeta a avut parte de o seară magică, iar micuța Eva a luat microfonul și a împărtășit gândurile sale.

Ziua de 23 august a fost una cu totul specială pentru Andra, asta pentru că vedeta a marcat nu doar împlinirea vârstei de 37 de ani, ci și aniversarea a 15 ani de căsnicie cu soțul său, Cătălin Măruță. Cu toate motivele de sărbătoare, cuplul a organizat o petrecere impresionantă la care au participat toți membrii familiei și rudele apropiate.

Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", a transmis un mesaj emoționant pentru soția sa pe rețelele de socializare.

"Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume și, totodată, aniversarea a 15 ani de când am spus «DA» în fața lui Dumnezeu! 15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire! Și la cât mai mulți ani minunați împreună!" , a scris prezentatorul tv.

Citește și:

În aceeași zi în care Andra a sărbătorit împlinirea vârstei de 37 de ani și 15 ani de căsnicie, ea și Cătălin Măruță au organizat o petrecere de neuitat, la care au fost prezenți membrii familiei și rudele apropiate. Părinții Andrei și părinții lui Cătălin Măruță au fost în centrul atenției, dansând împreună pe ringul de dans.

"Magie dublă într-o singură seară! ? Am sărbătorit ziua Andrei și 15 ani de căsătorie. Privind în urmă, suntem recunoscători pentru fiecare moment pe care l-am trăit împreună. Mulțumim tuturor celor care s-au gândit la noi ❤️", a mai scris Măruță.

Momentele emoționante nu au întârziat să apară pe durata întregii seri, astfel că unul dintre acestea a fost atunci când fiica celor doi, Eva, a dorit să împărtășească cu invitații gândurile sale.

Citește și:

"Mama și tata împlinesc astăzi 15 ani de căsătorie," a spus micuța Eva, sub privirile invitaților.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.