Setari Cookie-uri

Andra Măruță, ținta criticilor pe social media: Mare te-ai făcut, măi Andra...

Andra a devenit ținta criticilor în mediul online, iar internauții o taxează dur și o compară cu Gabriela Cristea. Ce se întîmplă în viața artistei?

Andra Măruță este în centrul atenției pe social media, după ce unii internauți au ales să facă observații nepoliticoase cu privire la aspectul său fizic. Comparată chiar și cu Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare de televiziune, Andra a devenit subiect de discuție în mediul virtual, datorită kilogramelor acumulate în ultima perioadă.

Cu toate că își încântă constant fanii cu aparițiile sale pe scenă și în diverse emisiuni, recent, cântăreața în vârstă de 37 de ani a fost supusă unui val de critici nemiloase pe platformele de socializare. Internauții au atras atenția asupra aspectului său fizic și au taxat-o dur pe vedetă.

„O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia … banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „Voce frumoasă, talent are, dar … la cum arată ar trebui să se apuce de muzică populară”, „Pe la sală când?”, „Obosește din cauza greutății … Își pierde suflul”, sunt doar o parte dintre afirmațiile pe care le-au făcut internauții.

Citește și:

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este obișnuită să primească critici constante și să ignore părerile negative ale celor din mediul online. Pe de altă parte, Andra Măruță, care se bucură în mod obișnuit de susținerea frecventă a fanilor săi și de aprecierile din comunitatea virtuală, a fost recent supusă unui val de critici aspre. Cântăreața a distribuit un videoclip în care apare în timpul unui concert, iar unii admiratori s-au grăbit să comenteze asupra greutății sale aparent crescute.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.