Setari Cookie-uri

Oana Matache și Radu Siffredi, concurenți la Power Couple: Avem nevoie de psihiatru după asta

Oana Matache și Radu Siffredi au acceptat provocarea de a fi concurenți în cadrul emisiunii Power Couple. Ce au povestit îndrăgostiții despre experiența pe care au trăit-o în Malta.

Power Couple este un nou format de televiziune, care pune la încercare nouă cupluri din România care au avut suficient de mult curaj pentru a participa. Emisiunea de la Antena 1 s-a filmat în Malta și îl are în rolul de prezentator pe nimeni altul decât Dani Oțil.

Printre cele nouă cupluri care și-au dorit să participe la acest concurs pe care telespectatorii îl vor putea urmări în curând pe micile ecrane se află și acela format din Oana Matache și Radu Siffredi. Primul lucru pe care aceștia și-au dorit să îl demonstreze a fost acela legat de faptul că formează un cuplu puternic, mai ales că la începutul relației au fost dur criticați de către cei din jurul lor și că aproape nimeni nu a crezut că vor rezista pentru mult timp împreună.

Citește și:

Radu Siffredi a povestit că atât el, cât și iubita sa au trecut prin mai multe teste fizice și pshice și că, din punctul lor de vedere, s-au descurcat foarte bine.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.