Setari Cookie-uri

Oana Roman a luat foc, după ce s-a spus că are o relație cu Janni Alexandridis: Voi v-ați pierdut complet mințile?

Oana Roman a luat foc, după ce s-a spus că are o relație cu Janni Alexandridis și a transmis un mesaj în mediul online. De unde a pornit totul!

Oana Roman este o mare fană e emisiunii Chefi la cuțite, iar sezonul acesta a urmărit aproape fiecare ediție alături de fiica sa și a stat cu sufletul la gură, în marea finală, să vadă cine va pleca acasă cu marele premiu. De asemenea, vedeta a publicat un mesaj în mediul online, unde a transmis că a fost pentru prima dată când a știut cine va fi marele câștigător al concursului și a vorbit foarte frumos despre Janni Alexandridis.

La un moment dat, fiica lui Petre Roman a zis că a avut onoarea de a-l cunoaște pe acesta și de a purta câteva discuții cu el, motiv pentru care unii au început să spună că aceștia ar avea o relație. Informația a circulat repede pe internet și a ajuns la urechile vedetei, care a transmis un mesaj dur direct pe contul ei de Instagram, unde este foarte activă și unde își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se petrece în viața sa. Nu trece zi fără să posteze ceva în mediul online, iar dacă lipsește, înseamnă că are un motiv serios să o facă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.