Setari Cookie-uri

Dinu Maxer, revoltat de faptul că nu a fost chemat în emisiuni: Eu, de exemplu, am fost numărul 1 pe Google!...

Dinu Maxer se declară șocat de faptul că nu a fost invitat să participe în emisiunile televizate, așa cum și-ar fi dorit, deși popularitatea sa a fost în creștere după divorțul de Deea.

Dinu Maxer, cunoscut pentru succesul său în lumea muzicii și pentru viața sa personală tumultoasă, a dezvăluit recent motivele pentru care nu a fost prezent în emisiuni, așa cum el și-ar fi dorit, în ciuda pregătirii sale pentru astfel de proiecte.

Artistul se află într-o perioadă foarte bună, atât pe plan sentimental, cât și profesional. După divorțul său de Deea, Dinu Maxer și-a refăcut viața și se bucură acum de o poveste de dragoste alături de Magdalena Chihaia.

În ceea ce privește proiectele profesionale, artistul a dezvăluit că a avut o vară plină de proiecte, mai ales că și-a îndeplinit un vis mai vechi, reunirea trupei Axxa. Cu toate acestea, Dinu Maxer și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că nu a fost invitat să participe la nicio emisiune.

Citește și:

„Mi-aș dori să merg la America Express. Dar nu știu dacă Mona Segal a trecut peste anumite lucruri din trecut. Probabil că nu sunt printre favoriții ei, din moment ce nu m-a mai chemat la niciun proiect. Fiecare producător alege pe cine consideră. Eu, de exemplu, am fost numărul 1 pe Google! Culmea, nu cu divorțul, ci după, când cu relația cu Ada, pe care nu o cunoștea nimeni. Dar nu s-a întâmplat nimic. Nu m-a sunat niciun producător de la vreo emisiune. Mi se pare atât de șocant!”, a declarat artistul pentru cancan.

Un alt aspect discutat de Dinu Maxer a fost popularitatea sa pe rețelele de socializare. Artistul a dezvăluit că a fost sfătuit să investească mai mult în paginile sale de social media pentru a-și crește notorietatea.

„PR-ii mei mi-au zis că trebuie să-mi ridic pagina de Instagram, ca să pot vinde o poză cu câteva mii de euro. Deci, despre ce vorbim? Acum așa se pune problema, nu că ai făcut ceva anume. Ai pagină și trafic, ești chemat, dacă nu, stai acasă! Trăiesc un paradox, să știi. Dar trecem și peste asta”, a adăugat artistul, enervat de situația din prezent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.