Setari Cookie-uri

Magdalena Chihaia a confirmat relația cu Dinu Maxer: Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună...

După numeroase zvonuri cu privire la o posibilă relație a celor doi, Magdalena Chihaia a confirmat recent povestea de iubire pe care o trăiește cu Dinu Maxer.

Recent, în urma numeroaselor zvonuri despre o posibilă relație, coregrafa și profesoara de dans Magdalena Chihaia a confirmat oficial povestea de iubire pe care o trăiește alături de Dinu Maxer. Declarația brunetei vine după ce cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice, iar Dinu Maxer a fost cel care a dat primele indicii cu privire la relația cu Magdalena.

"Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", a declarat Magdalena Chihaia pentru Click.

La rândul său, Dinu Maxer a recunoscut că se află într-o nouă relație, însă și-a dorit să păstreze ascunsă identitatea femeii care l-a făcut să iubească din nou.

"Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum. Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declarăm nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!", a declarat recent Dinu Maxer conform sursei Cancan.

Citește și:

Dinu Maxer, în vârstă de aproape 50 de ani, a fost mereu în centrul atenției, iar în ciuda vârstei sale a reușit să păstreze un look fresh la fiecare apariție publică. Într-un interviu anterior, el a mărturisit că a apelat la diverse proceduri estetice pentru a menține un aspect îngrijit și radiant, precum implanturi de păr, blefaroplastie, injectări de botox și acid hialuronic.

„Am făcut patru implanturi de păr până în prezent. Am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh.
Nu mai am niciun rid, au dispărut. Ca bărbat să te lauzi cu asta nu e ok. Când mă uit însă în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel. Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajustat pleoapele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic”, a dezvăluit artistul în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.