Setari Cookie-uri

Vica Blochina, interdicții după operația de micșorare a stomacului! De la ce nu se poate abține vedeta:La asta nu cred că rezist

Vica Blochina se simte foarte bine după ce a fost supusă intervenției de micșorare a stomacului, însă are câteva interdicții pe care trebuie să le respecte. De la ce nu se poate abține blondina?

Vica Blochina s-a supus intervenției de micșorare a stomacului, cu gândul de a slăbi 15 kilograme. Fosta dansatoare a mărturisit că dietele pe care le ținea nu mai dădeau rezultate, astfel că a fost nevoită să se lase pe mâna medicului chirurg. După operație, Vica Blochina trebuie să respecte anumite reguli, însă cu greu le poate face față.

„Eu nu mă urc pe cântar la mine acasă, pentru că mi-e frică. Nu mă lasă încă nici doctorul, mă urc doar la el în cabinet. Ținta mea după această operație este să slăbesc 15 kilograme.
Foarte multă lume și-a făcut intervenția asta, dar mulți nu vor să recunoască. Eu mereu am avut ambiție în ceea ce privește kilogramele. Toată viața mea am stat numai pe regimuri, diete, detoxuri. Pur și simplu, am simțit că nu mai pot cu dietele astea. Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, a povestit Vica Blochina, pentru Click.ro.

Citește și:

Fosta dansatoare a mărturisit că a fost nevoită să mânânce supe pasate, cu toate că a avut multe pofte. Mai mult, ea trebuie să se abțină și de la alcool, iar acest gând îi dă bătăi de cap vedetei.

Pentru că urmează să plece în vacanță în Mykonos, Vica Blochina nu concepe faptul să nu bea un pahar de tequilla. Vedeta crede că va încăla regulile impuse de medici, asta pentru că i se par prea stricte pentru ea.

"Nu este o operație grea, este destul de ușoară. Dacă slăbesc acum 15 kilograme, nu se lasă nici pielea. E tocmai bine. În momentul acesta, sunt pe butoiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc.

Citește și:

Nu am avut deloc dureri. Ca senzație e ca o mică arsură, o gastrită. Am însă restricții! Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuie să merg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. Nu pot să beau și eu o tequilla. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”, a mai mărturisit Vica Blochina.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.