Setari Cookie-uri

Succesul FLY PROJECT a ajuns și în TIMES SQUARE

Cea mai virală piesă din România în toată lumea, Toca Toca a făcut 22 miliarde de vizualizari, doar de la începutul anului 2023, a cucerit Asia din nou cu un anime și a ajuns și în Times Square, New York.

Cea mai virală piesă din România în toată lumea, Toca Toca a făcut 22 miliarde de vizualizari, doar de la începutul anului 2023, a cucerit Asia din nou cu un anime și a ajuns și în Times Square, New York.

Celebrul loc din America este dedicat celor mai cunoscute branduri din lumea întreagă, care sunt promovate pe panourile uriașe de pe zgârie-norii emblematici.

Chiar și după 10 ani de când a fost lansată, oameni din toată lumea fac acest trend al dansului pe Toca Toca, din Asia, Africa și până în Europa,

"Toca Toca este cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar pentru mine asta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea și pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoția pe care o stârnește în oameni.

Citește și:

Faptul că acum am ajuns și în Times Square, unde sunt prezente cele mai tari branduri și cele mai mari personalitați din lume, este încă o confirmare că muzica poate trece orice barieră, dacă este iubită de oameni" spune Tudor.

După succesul cu Copacabana, noul hit FLY PROJECT, artistul a lansat acum câteva zile noul single - Morenita, cea mai sexy piesă FLY PROJECT de până acum, un mix de ritm și senzualitate, disponibil pe toate platformele muzicale și magazinele digitale.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.