Setari Cookie-uri

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, din Mamaia Nord? Sportiva și-a investit banii în imobiliare

Simona Halep și-a investit banii câștigați din tenis în afacerile imobiliare și hoteliere. Ea deține un hotel de lux în Mamaia Nord, dar și unul la Poiana Brașov.

Simona Halep ete una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis la nivel mondial, iar succesul său a depășit de mult granițele României. Sportiva a făcut bani frumoși din acest sport, pe care i-a investit în afaceri din domeniul imobiliar și hotelier.

Astfel, Simona Halep deține un hotel de 5 stele în Mamaia Nord, dar și un hotel la Poiana Brașov. În fiecare sezon, Halep primește bani frumoși de pe urma închirierii celor două unități de cazare, iar afacerile merg ca pe roate.

Tenismena și-a deschis hotelul de la mare în urmă cu 3 ani, într-o zonă de lux a litoralului, iar hotelul său are toate facilitățile neceare pentru ca fiecare turist care trece pragul să se simtă relaxat și să fie pe deplin mulțumit. Hotelul de la malul mării e numește Lotus Hotel și dispune de 20 de apartamente, ele având o suprafață de 47 de mp și un balcon. Totuși, dacă vrei să te cazezi la hotelul Simonei Halep, trebuie să scoți din buzunar 700 de lei pe noapte.

Citește și:

Hotelul de la munte al Simonei Halep

Pentru hotelul de la Poiana Brașov, prețurile sunt ceva mai mici. Pentru o noapte de cazare, turiștii trebuie să plăteacă aproximativ 300 de lei pentru o cameră dublă, cu vedere la Munții Piatra Craiului.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.