Setari Cookie-uri

Andreea Marin s-a luptat cu depresia timp de doi ani: Am conștientizat cazul Mădălinei Manole...

Andreea Marin s-a confruntat, timp de doi ani, cu boala secolului - depresia. Vedetei i-a fost frică să nu aibă același final ca al Mădălinei Manole.

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, a făcut mărturisiri neașteptate în cadrul emisiunii „Play IT”. Vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia timp de doi ani și că a avut temeri profunde că ar putea avea același sfârșit tragic ca și regretata Mădălina Manole.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a deschis sufletul și a împărtășit publicului experiențele sale dificile, în special perioada în care a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta a explicat că, după ce a devenit mamă, a trecut printr-o serie de momente extrem de grele, care au dus la o stare profundă de depresie.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat”, a explicat Andreea Marin, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

În timpul emisiunii, Andreea a mărturisit că a trăit momente de cumpănă atât de intense încât s-a temut că ar putea avea un sfârșit similar cu cel al Mădălinei Manole, cunoscuta artistă care s-a sinucis în 2010.

„Am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a recunoscut vedeta.

Andreea Marin a subliniat importanța terapiei și a sprijinului specializat în depășirea depresiei, subliniind că, în ciuda aspectului său puternic și încrezător, ea a avut nevoie de ajutor pentru a trece peste momentele dificile.

„Doi ani a durat până m-am vindecat de depresie, trebuie și răbdare. Ca orice lucru important în viață, pe care visezi a-l împlini, și acesta a fost un prag pentru mine, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit. Sunt, în sfârșit, în echilibru”, a mai mărturisit ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.