Setari Cookie-uri

Adevărul din spatele imaginilor filmate prin gaura cheii, dezvăluit de Columbeanu: Ți-a pus Dumnezeu mâna în cap...

Irinel Columbeanu a făcut lumină în cadrul controversatelor imagini filmate prin gaura cheii. Afaceristul ar fi fost șantajat, însă Columbeanu a fost sigur că toată această situație va fi spre beneficiul Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu a șocat din nou opinia publică prin dezvăluirile sale surprinzătoare în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, găzduit de nimeni altul decât Tzancă Uraganu, cunoscutul manelist. Într-o întâlnire aparent neobișnuită, fostul milionar și manelistul au dezbătut diverse subiecte, inclusiv momente intime și controversate din viața lui Irinel Columbeanu. Unul dintre punctele de discuție ale emisiunii a fost legat de unul dintre cele mai scandaloase momente din trecutul lui Columbeanu - imaginile compromițătoare filmate pe gaura cheii, care au captat o presupusă partidă de amor între el și fosta sa soție, Monica Gabor. Aceste imagini au fost subiectul unui șantaj și au făcut înconjurul presei în anul 2007.

Citește și:

Irinel Columbeanu a împărtășit, în premieră, detalii neștiute despre acest episod tulburător. Potrivit dezvăluirilor sale, întâmplarea a avut loc într-un restaurant chinezesc din București, unde el și Monica Gabor s-au retras într-un separeu pentru a-și satisface plăcerile trupești. În acele momente intime, un chelner din local i-ar fi filmat fără știrea lor prin gaura cheii.

Ulterior, aceste imagini au fost folosite pentru a-l șantaja pe Columbeanu. Cu toate acestea, fostul afacerist a refuzat să cedeze presiunilor și a văzut în această situație o oportunitate de a atrage atenția presei asupra Monicăi Gabor și a-i crește popularitatea.

”Alo, alo Siri, ce îi făcea Moni lui Iri? Ei, ce îi făcea… îi făcea ”masaj”. Am fost șantajat în urma acestor imagini. A venit cineva care a spus că e chelner în localul respectiv, că el ne-a filmat pe gaura cheii. M-am gândit că presa o să fie și mai interesată de aceste imagini. Eu îmi aduceam aminte ce am făcut acolo, în acel separeu. Eu chiar i-am spus Monicăi: ”Nu te preocupa că ne-a pus Dumnezeu mâna în cap, adică ție ți-a pus Dumnezeu mâna în cap”, a spus Irinel Columbeanu în podcastul ”Fiță cu Adiță”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.