Setari Cookie-uri

Diferența de vârstă dintre Pepe și soția sa nu este un impediment! Ce spune artistul despre al 4-lea copil

Pepe și-a deschis inima și a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa, Yasmine, evidențiind faptul că diferența de vârstă de 15 ani dintre ei nu este un obstacol în calea iubirii lor.

Pepe și soția sa, Yasmine, au o poveste de dragosate demnă de un film. Cei doi se cunosc de foarte mulți ani, de când Yasmine era încă copil. Cu toate acestea, Pepe a remarcat-o după ce a mai crescut și s-a transformat într-o femeie cu adevărat frumoasă. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu s-ar fi gândit că viitorul avea să le rezerve o poveste de iubire care s-a transformat într-o familie admirată de mulți fani ai celor doi.

„15 ani. Pentru noi e foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Între noi nu cred că se vede neapărat diferența de vârstă, că eu par mai puștan și ea e foarte matură, cumva mă întinerește și pe mine. Nu, eu nu simt că este o diferență de vârstă între noi și cred că nici ea nu simte asta”, a explicat artistul, care a și spus cum a început relația lor. „O știam de când era copil, că am fost vecini. Dar așa să o remarc, când a crescut și am văzut că s-a făcut frumoasă. Și știind că sunt și eu liber, și ea liberă, și am fost invitat la o petrecere la care era și ea, atunci am remarcat-o, atunci am fost mai atent, că de remarcat am remarcat-o dintotdeauna că a fost frumoasă mereu. Am fost vecini la un bloc diferență”, a mai declarat Pepe despre povestea de iubire cu soția lui, conform Playtech.

Citește și:

Întrebat despre dinamica lor zilnică și eventualele neînțelegeri, Pepe a subliniat că sunt echilibrați, iar Yasmine este o fire calmă, completându-se reciproc în viața de zi cu zi.

„Suntem echilibrați, ea este o fire extrem de calmă, iar eu am devenit un bărbat matur și extrem de echilibrat, care nu se mai enervează din orice tâmpenie, că am trecut peste multe etape, cumva dacă am fi avut aceeași vârstă, probabil nu ne-am fi potrivit, că eram mai zăpăcit eu, dar eu acum m-am mai liniștit”, a mai declarat artistul.

Deși au împreună un băiețel, pe Pepe Junior, în vârstă de doi ani, cântărețul nu exclude ideea de a mai avea copii în viitor, însă recunoaște că, în prezent, sunt foarte ocupați cu viața lor și că trei copii sunt suficienți pentru moment.

Citește și:

"În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!", a mai explicat Pepe.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.