Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, fericită alături de Victor Cornea: O nouă poveste de dragoste pentru artistă

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată, iar recent ea l-a însoțit pe Victor Cornea acasă la părinții săi, la Sibiu.

Andreea Bălan pare să fi găsit din nou fericirea în viața ei, o dată cu apariția lui Victor Vlad Cornea. Cei doi nu își mai ascund relația și par extrem de îndrăgostiți, chiar dacă există o diferență de vârstă de 9 ani între ei.

După întoarcerea din Germania, Andreea Bălan și Victor Cornea s-au oprit în Sibiu, orașul natal al jucătorului de tenis, unde au petrecut timp de calitate împreună. Artista radiază de fericire alături de actualul său iubit și a împărtășit acest sentiment cu fanii săi de pe rețelele de socializare. În imagini ea apare purtând o bluză cu numele lui Victor și admirând peisajele frumoase din Sibiu, acolo unde locuiesc și părinții tensismenului.

"Viața este despre lucruri simple pline de dragoste pură. Să aveți o săptămână minunată", a transmis vedeta, pe rețelele sociale.

Citește și:

Andreea Bălan l-a însoțit pe Victor Vlad Cornea în Germania, la turneul de tenis ATP Stuttgart, unde și-a arătat sprijinul pentru cariera sportivă a partenerului său. Pe rețelele de socializare, artista a postat imagini cu premiile obținute de tânărul jucător de tenis, demonstrându-și susținerea și mândria față de performanțele acestuia. De asemenea, Andreea Bălan s-a filmat în mașina iubitului ei, semn că nu mai dorește să ascundă relația lor de ochii curioșilor.

După despărțirea dureroasă de Keo și eșecul relației cu George Burcea, de care s-a despărțit la câteva luni după căsătorie, Andreea Bălan a trecut printr-o perioadă dificilă în dragoste. Chiar dacă a fost surprinsă de paparazzi în câteva întâlniri, artista nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat până în prezent. Cu apariția lui Victor Cornea în viața sa, Andreea Bălan pare să-și fi găsit din nou fericirea și stabilitatea într-o relație.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.