Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, la atac împotriva Iuliei Albu:  Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap, nimeni nu îi dădea atenție

Iulia Albu a criticat ținuta Aneimaria Prodan din emisiunea America Express, iar reacția acidă a impresarei nu a întârziat să apară.

În lumea mondenă, unde aparențele și comentariile critice sunt la ordinea zilei, un nou episod a izbucnit între două figuri cunoscute - impresara Anamaria Prodan și criticul de modă Iulia Albu. Scânteile au apărut după apariția surprinzătoare a Anamariei în emisiunea "America Express – Drumul Soarelui", unde aceasta s-a alăturat echipei lui Romică și Cătălin Țociu. În timp ce participanții la emisiune au fost uimiți de prezența Anamariei Prodan în competiție, Iulia Albu nu a ezitat să-și exprime opinia în privința ținutei acesteia. Impresara a purtat un maiou alb, pantaloni cargo și bijuterii scumpe, fapt ce a stârnit comentarii critice din partea criticului de modă.

„Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000”, a fost comentariul Iuliei Albu, la adresa vestimentației afișate în emisiune de Anamaria Prodan.

Citește și:

După ce a aflat de comentariile Iuliei Albu, Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și a răbufnit printr-o serie de declarații acide. Despre criticul de modă, Prodan a spus că nu vrea să comenteze, pentru că ar da prea multă importanță celor care "se cațără pe spatele său să apară în ziare".

„Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni. Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm.", a spus impresara, pentru click.ro.

Citește și:

Mai mult, Anamaria Prodan a subliniat că nu poate acorda atenție răutăților venite din partea altor persoane și că vede acest episod ca pe o chestiune legată de lipsa de caracter și educație, mai ales că, spune ea, a ajutat-o în trecut pe fosta soție a lui Mihai Albu.

"Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte însă că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru. Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea! Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața. Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.