Setari Cookie-uri

Primele declarații ale soțului Oanei Radu: mi-au mai zis niște prieteni...

Oana Radu și soțul ei nu trec prin cea mai fericită perioadă a vieții lor, astfel că zvonurile cu privire la divorț au ajuns să fie tot mai răspândite.

Oana Radu a atras recent atenția presei și a fanilor săi după ce au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire de soțul său, Cătălin Dobrescu. Deși artista a ales să șteargă o serie de fotografii în care apărea alături de soțul ei de pe rețelele de socializare, și, de asemenea, a renunțat la verigheta sa, cântăreața nu a făcut încă nicio declarație oficială despre o eventuală despărțire sau divorț. Cu toate acestea, ea a menționat că trece printr-o perioadă dificilă.

În lumina acestor speculații, presa l-a contactat pe Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, pentru a obține lămuriri cu privire la statutul relației lor.

"Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți," a fost răspunsul său, conform spynews.ro.

Citește și:

Oana Radu a fost mai deschisă pe rețelele de socializare în ceea ce privește momentele prin care trece în această perioadă. Ea a menționat că nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale și că își dorește o pauză scurtă de la activitatea sa din online.

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând! (…) Cei care vă spun că sunteți prea mult trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte! ? Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!” , a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.