Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare căsătoriți, deși s-au separat acum doi ani: Vrea bani! Nu există...

Deși sunt separați de doi ani de zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare căsătoriți. De ce refuză antrenorul să divorțeze la notar?

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ales să pună capăt mariajului lor nu a fost o surpriză, deoarece zvonurile despre o relație extraconjugală a antrenorului circulau de ceva vreme. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu oficial de doi ani, divorțul lor nu s-a finalizat încă, iar Anamaria Prodan face acuzații grave la adresa fostului ei soț, susținând că acesta ar aștepta bani de la ea.

Impresara și antrenorul continuă să fie căsătoriți în acte, iar Anamaria Prodan susține că a încercat să îl convingă de mai multe ori pe Laurențiu Reghecampf să încheie divorțul la notar, dar el a refuzat.

"Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?! De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul “Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

Citește și:

Impresara a adăugat că de mai bine de doi ani, ea și avocații ei îl roagă pe Reghecampf să închidă toate procesele și să meargă la notar pentru a încheia divorțul, însă el pare să fie interesat de altceva. "Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!" a explicat Anamaria Prodan într-un podcast cu Viorel Grigoroiu.

Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu vor ajunge în fața instanței de judecată până în vara anului viitor, când a fost programat un nou termen pentru divorț. În prezent, antrenorul se află în Arabia Saudită pentru un contract de muncă.

Citește și:

Una dintre acuzațiile aduse de Reghecampf este că Anamaria Prodan i-ar fi afectat cariera, însă impresara respinge aceste afirmații, susținând că, din contră, ea l-a sprijinit profesional. Cu toate acestea, relația lor tumultoasă a cunoscut numeroase schimbări de-a lungul anilor.

„Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri. Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape.", a mai spus ea.

Citește și:

Impresara este dezamăgită de faptul că fostul ei soț s-a îndepărtat de fiul lor, Bebeto și că nu își asumă responsabilitățile de părinte.

"Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor," a subliniat impresara.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.