Setari Cookie-uri

Fanii au ales! Adriana Onci lansează Noi 2 incognito

Au fost cinci piese, iar oamenii au ales-o pe cea pe care au plăcut-o cel mai mult și i-au dat și numele: „Noi 2 Incognito". Așa că, frumoasa și talentata artistă Adriana Onci aduce în playlisturi un single catchy, numai bun pentru vară, însoțit de un videoclip plin de culoare ce promite să cucerească inimile ascultătorilor prin versurile jucăușe și ritmurile incitante.

„Dragilor, am ales numele câștigător al piesei: «Noi 2 incognito» și nu doar din visele mele, ci chiar de la voi. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și că-mi sunteți în continuare alături. Abia așteptam să ascultați piesa integrală și să continuăm această poveste muzicală împreună", spune Adriana Onci.

„Noi 2 incognito" este o călătorie muzicală ce îmbină subtil elemente pop și beat-uri dance, cu un mesaj universal despre dragoste și pasiune, ce îi invită pe ascultători să se lase purtați de sentimente și să trăiască fiecare moment și fiecare clipă.

„«Noi 2 incognito» este despre acea dragoste rară pe care o trăiești în cele mai frumoase culori şi cu cele mai puternice trăiri pentru că este una secretă. O relație în care doi oameni se iubesc necondiționat, ascunși de ochii lumii, pot fi cu adevărat fericiți. Piesa descrie o iubire deosebită, așa că mă bucur că am ocazia să o împărtășesc cu publicul. Pentru mine, «Noi 2 incognito» reprezintă un imn al dragostei pe care o trăiești de obicei o dată în viață și rămâne în amintire pentru totdeauna. Sper că oamenii care ascultă această piesă, să își aducă aminte de acel moment al vieții în care au trăit această dragoste secretă" , adaugă artista.

Cu o voce puternică și o pasiune foarte mare pentru creație, Adriana Onci reușește să își încânte fanii cu fiecare piesă lansată. Prin originalitatea sa și abilitatea de a transmite emoție în interpretare, Adriana Onci se impune ca una dintre cele mai promițătoare voci feminine ale muzicii pop din România. Până în prezent, a lansat piese precum „Ploaia" (alături de DJ Sava și UDDI), „Număr zilele" (alături de DJ Sava și Connect-R), „Mi Ritmo" (alături de DJ Sava) și „No Lie" (alături DJ Sava și Adrian Sasu).

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.