Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au luat copiii și au plecat în Dubai. Imagini de senzație din prima vacanță de familie

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au luat copiii și au plecat împreună în vacanță, în Dubai, acolo unde luxul și opuleanța și-au spus cuvântul. Cum arată vacanța de vis a celor doi?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să facă o escapadă memorabilă în formula completă, drept pentru care au ales Dubaiul drept destinație pentru o vacanță de familie. Ceea ce face această călătorie și mai specială este faptul că respectivul cuplu s-a bucurat de această aventură împreună cu cei trei copii: fetița Biancăi și cei doi băieți ai lui Bădălău.

Este pentru prima oară când Bianca și Gabi își iau copiii și pleacă împreună într-o astfel de călătorie. Această experiență a fost întâmpinată cu mult entuziasm de micuți, iar Sofia și băieții lui Gabi, Gabriel și Nicholas, s-au bucurat de momente minunate împreună, în decorul exotic al Dubaiului.

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Citește și:

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au împărtășit cu fanii lor imagini adorabile de pe plaja din Dubai, alături de cei mici. Mesajele pline de iubire și bucurie au fost întâmpinate cu entuziasm de către admiratorii lor, iar Bianca a fost laudată pentru aspectul său impecabil. De asemenea, fanii au observat și transformarea fizică a lui Gabi Bădălău, care a slăbit vizibil, iar acest lucru i-a adus felicitări pentru determinarea de a scăpa de kilogramele în plus.

Această vacanță este cu atât mai specială pentru Gabi Bădălău, deoarece vine după ce acesta a scăpat de problemele legale cu care s-a confruntat. După eliberarea sa de sub controlul judiciar, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu se bucură din plin de momentele frumoase alături de Bianca Drăgușanu și cei mici, într-un cadru de vis.

Citește și:

Sursă foto - Instagram

În ceea ce privește confortul și luxul, Gabi Bădălău nu a făcut rabat de la calitate. Pentru această călătorie, el a investit aproximativ 3.000 de euro pentru biletele de avion la clasa business și s-au cazat la un hotel de lux din Dubai, unde prețul pe noapte al unei camere depășește 1.500 de euro. Astfel, Bianca și Gabi se bucură de fiecare moment al acestei vacanțe, savurând luxul și frumusețea destinatiei lor.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.