Setari Cookie-uri

Alex Ashraf, dezvăluiri despre divorțul de Oana Zăvoranu și acuzațiile aduse: Eu am înaintat divorțul!

Alex Ashraf a vorbit despre divorțul în care este implicat, dar și despre o parte dintre acuzațiile pe care Oana Zăvoranu i le-a adus în ultima săptămână.

Alex Ashraf a depus actele pentru divorț de Oana Zăvoranu la Judecătoria Sectorului 1 din București pe 25 septembrie, punând astfel capăt unei relații de 10 ani și unei căsnicii de 7 ani. După ce timp de mai multe zile a păstrat tăcerea, acum el face primele declarații despre separarea de vedetă, în urma acuzațiilor care au fost aduse la adresa sa.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" de la Antena Stars, Alex Ashraf a confirmat că el a fost cel care a decis să pună capăt căsniciei și să depună actele pentru divorț.

"Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!", a declarat Alex Ashraf, pentru emisiunea lui Capatos.

Citește și:

El a făcut și câteva precizări cu privire la afacerea lor comună, o clinică medicală pe care au înființat-o împreună. Alex Ashraf a dezvăluit că a cedat partea lui din companie Oanei Zăvoranu, dar că intenționează să lupte pentru drepturile sale în instanță și să prezinte dovezi care să sprijine poziția sa.

"Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea", a adăugat Alex Ashraf.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.