Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu se confruntă cu probleme de sănătate după divorțul de Alex Ashraf! Vedeta a găsit ajutorul în credință

Oana Zăvoranu a găsit ajutorul în credință și s-a apropiat de Divinitate, asta după ce problemele din viața personală au dărâmat-o complet. Vedeta se confruntă acum și cu o sănătate precară.

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă delicată a vieții sale după divorțul de Alex Ashraf, o relație care a durat aproape un deceniu. Pe lângă procesul de adaptare la viața de femeie singură, bruneta se confruntă și cu o problemă de sănătate care a acaparat numeroși români în această perioadă: o răceală sezonieră.

Vedeta, extrem de activă pe rețelele de socializare, împărtășește cu fanii săi întregul parcurs al acestei perioade dificile, evidențiind momentele bune și rele. Recent, a mărturisit că a căzut "victima" gripei de sezon.

„Pe cileanu…așa…cu puțină febră, dar mirifică”, a scris ea pe Instagram, însoțind mesajul de o imagine care o arată stând în pat, machiată și aranjată.

Citește și:

În ciuda provocărilor prin care trece, Oana Zăvoranu a găsit liniștea în credința și a devenit un susținător puternic al rugăciunii. Recent, cu ocazia pelerinajului la Sfânta Parascheva, a postat un mesaj cu puternice conotații religioase, subliniind puterea rugăciunii în viața sa.

„Asta are nevoie românul… să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbândă", a scris ea, adăugând că puterea rugăciunii este un dar prețios pe care îl avem la îndemână de la Dumnezeu.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.