Setari Cookie-uri

Sepcile - din nou in trend

In sezonul cald tine sapca aproape! Pentru ploaie, pentru vant, pentru soare si pentru parul neascultator, sapca iti sare in ajutor si te fereste de situatiile neplacute!

Stiu ca iti este greu sa crezi, dar chiar ai nevoie de o sapca in garderoba ta.

Este un accesoriu de care femeile se folosesc atunci cand au o problema cu parul si vor sa il mascheze, atunci cand nu vor sa isi ude parul de la ploaie sau sa faca insolatie in timpul unei plimbari in aer liber.

Mai mult, asa cum este in cazul celebritatilor, sapca serveste drept protectie – cu o sapca si o pereche de ochelari uneori esti greu de recunoscut, asa ca poti sa treci neobservat pe strada.

Sepcile sunt si ele de mai multe feluri si le poti asorta in functie de outfit-ul pe care il porti. Iti las mai jos cateva exemple care o sa te faca sa iti schimbi opinia.

Sapca cu scris

Sapca cu scris (mesaj subtil) este pentru zilele in care te simti puternica si… rebela. Pentru zilele in care vrei sa atragi atentia asupra ta si vrei sa le transmiti un mesaj celor care nu te cunosc, celor cu care probabil nu vei intra niciodata intr-o discutie. Este si asta o forma de comunica.

Citește și:

Mesajul “Juicy” este pentru tipele cu incredere in ele, iar sapca cu acest mesaj se potriveste in aceeasi combinatie cu o jacheta de piele sau tip bomber si o poti purta chiar si atunci cand mergi in club.

Sepci cu mesaj

Sapca neagra: 389 lei

Sapca nude

Daca ma pui sa aleg o sapca preferata, as alege doua modele: una neagra si una nude.

Sapca in tonuri naturale este, cel mai probabil, tipul de sapca care se potriveste oricareia dintre noi. Iti recomand sa-ncerci sa o porti cu o rochie cu croi bodycon tot in tonuri nude sau in combinatia fusta midi in clos – tricou – tenisi.

Sepci de catifea

Sapca nude: 32,90 lei

Sapca catifelata

Pentru ca-mi place catifeaua in mod special, nu puteam sa omit a-ti recomanda o sapca din acest material.

Catifeaua are capacitatea de a schimba pur si simplu banala sapca sport intr-un accesoriu de cap elegant. Iar aceasta nuanta de albastra ma duce direct cu gandul la o plimbare pe malul marii.

Citește și:

Sepci de catifea

Sapca Mango: 69 lei

Sapca Jungle

Tin minte ca sapca cu imprimeu jungle a fost la mare cautare in randul tinerelor. Si inca este. Ca sa o porti, trebuie sa scoti din dulap o pereche de blugi tip boyfriend, un tricou oversized, care pica pe umeri, lasandu-i dezgoliti, si adidasii sau tenisii preferati.

Sepci cu imprimeuri

Sapca Vans: 99,90 lei

Sapca Hawaii

Sapca Hawaii este sapca pe care trebuie sa o iei cu tine la festivaluri si, bineinteles, in vacanta de vara. Ia-o cu tine acolo unde soarele bate cu putere, strazile sunt pline de culoare si oamenii radiaza de fericire. O sa fii de acolo din peisaj!

Sepci cu imprimeu

Sapca Vans: 129,90 lei


Sursa Foto Front Page: Tinatin/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.