Setari Cookie-uri

Dieta pentru longevitate de la Harvard: ce sa mananci ca sa traiesti mult

Care este dieta pentru longevitate? Care este alimentatia recomandata de cercetatori? Descopera ce spun oamenii de stiinta de la Harvard sa mananci ca sa traiesti mult, conform studiilor realizate de ei.

In acest moment exista multe opinii legate de nutritie. Asa ca atunci cand apar studii (dovezi stiintifice) legate de ce sa mananci ca sa traiesti mult, trebuie luate in considerare dovezile.

foto interior si prima pagina: sarsmis Shutterstock

Un astfel de studiu, sustin specialistii in nutritie de la Mind Bogy Green, a fost publicat intr-un jurnal medical important de curand. Este vorba despre cel mai mare studiu in care se calculeaza dieta pentru longevitate. In acest studiu s-au comparat efectele multor nutrienti: sursele de proteina animala (carne rosie, pui, oua, peste, lactate) si sursele de provenienta vegetala (paine, cereale, paste, nuci, seminte, leguminoase). Au fost examinati peste 130.000 de participanti, pe parcursul a 32 de ani. Autorii studiului sunt cel mai cunoscut om de stiinta din domeniu, Dr. Wallet Willett, de la Harvard si un lider in domeniu, Dr. Valter Longo, de la Univeristatea din Sudul Californiei.

Citește și:

Altfel spus, inainte de a stabili care este dieta pentru longevitate si ce trebuie sa mananci ca sa traiesti mult, inainte sa iti faci orarul meselor, pentru mic-dejun, pranz si cina, trebuie sa vezi ce spune studiul acesta!

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.