Legumele din familia cruciferelor scad riscul de cancer la san

Legumele din familia cruciferelor scad riscul de cancer la san

Printre legumele din familia cruciferelor enumeram: broccoli, conopida, napi, varza, gulie etc. Toate acestea contin o substanta anticancerigena foarte puternica, numita sulforafan. Aceasta este o substanta care protejeaza celulele impotriva modificarii canceroase.

Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre sanatatea sanilor:

Sanii durerosi si chisturile mamare - ce ar trebui sa stii

Cum sa iti autoexaminezi sanii

Boala Paget a sanului, cancerul greu detectabil al femeilor

Cea mai buna metoda sa previi cancerul mamar

Si barbatii pot suferi de cancer mamar

Povestea unei femei cu cancer la san


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Ghid salvator de sanatate: cei 6 pasi in autoexaminarea sanilor
Farmacia lui Dumnezeu: Alimente care se aseamana organelor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: