Setari Cookie-uri

Colectia Red Carpet

Cand stilistii din lumea intreaga cauta inspiratie in coafarea parului lung, ei cauta de fapt creativitatea, inspiratia si motivatia unui singur om – Patrick Cameron

Cand stilistii din lumea intreaga cauta inspiratie in coafarea parului lung, ei cauta de fapt creativitatea, inspiratia si motivatia unui singur om – Patrick Cameron. “Uimitor – Asta ar exclama cei mai multi despre parcursul meu profesional”, spune Patrick. Mai ales atunci cand te referi la cineva originar din Noua Zeelanda.

Secretul succesului?

La inceput...

“Care a fost atuul meu? Vorbeam. Vorbeam in timp ce lucram. Pe cand altii, se izolau in munca si dadeau muzica la maxim.”

Dar in final...

“Marturisesc insa, ca adevaratele reusite ale carierei mele sunt reprezentate de oamenii care au “pasit” in viata mea. Si lor vreau sa le multumesc pentru ca au facut ca viata mea sa curga astfel”.

In toate cele patru colturi ale lumii, Patrick Cameron este recunoscut de catre cei din breasla sa drept expertul parului lung. Din 1987, de cand a venit din Noua Zeelanda in Marea Britanie, Patrick a lucrat impreuna cu producatorul international de cosmetice, Wella. Recunoscut pentru maiestria sa in a coafa parul lung, Patrick este un profesionist desavarsit. El ii inspira pe stilisti prin combinatia unica de educatie si abilitatea extraordinara de a face ca si cea mai complexa coafura sa para usor de realizat. Spectatorii show-urilor sunt vrajiti de elementele teatrale pe care Patrick le introduce in prezentarile sale.

In fiecare an, la Salon International, Patrick Cameron isi lanseaza cea mai recenta colectie, dovedind inspiratie prin noile tehnici si imagini pentru stilistii din intreaga lume. Lucrand cu echipa sa de experti selectionati riguros, artistul si-a dezvoltat propriul brand special de stil si eleganta. Oamenii din echipa lui lucreaza an de an pentru a realiza o colectie uluitoare de coafuri si tinute in sezonul care urmeaza. Inspirandu-se dintr-o mare varietate de surse, combinand haute couture-ul cu moda strazii, fiecare colectie pune in valoare abilitatile artistice ale lui Patrick.

Colectii sale au incantat oameni din intreaga lume. Royal Collection, Jewel Collection, Breakfast at Tiffany’s, Tango Collection, Global Tribe, Arts and Crafts, Nightlife Collection, Bohemian Revolution sunt doar cateva mentiuni in cartea succesului lui Patrick Cameron.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.