Setari Cookie-uri

Cine este actrita care a eclipsat operele de arta?

Kate Beckinsale a purtat Andrew GN de doua ori in aceeasi saptamana ceea ce ar fi fost strigator la cer daca nu i-ar fi iesit, in ambele ocazii, look-ul splendid pe care il ravneste orice clienta fidela a evenimentelor de covor rosu. Am ales rochia verde-albastruie de la aniversarea Muzeului de Arta Contemporana nu pentru ca cealalta, o LBD mulata si adunata intr-un ornament discret pe talie, nu ar fi ocazionat destule invidii feminine la receptia organizata de The Hollywood Reporter luni (16 nov.). Dar tinuta de la MOCA, adancul marin in care Kate s-a drapat, cu faldurile incalecate si detaliul bretelei perfect plasat pentru completarea impresiei de avantare toata, de la cureaua ornata si pana la poseta plic Jenny Packham Baguette, mi-a taiat rasuflarea.

Kate Beckinsale a purtat Andrew GN de doua ori in aceeasi saptamana – ceea ce ar fi fost strigator la cer daca nu i-ar fi iesit, in ambele ocazii, look-ul splendid pe care il ravneste orice clienta fidela a evenimentelor de covor rosu. Am ales rochia verde-albastruie de la aniversarea Muzeului de Arta Contemporana nu pentru ca cealalta, o LBD mulata si adunata intr-un ornament discret pe talie, nu ar fi ocazionat destule invidii feminine la receptia organizata de The Hollywood Reporter luni (16 nov.). Dar tinuta de la MOCA (14 nov.), adancul marin in care Kate s-a drapat, cu faldurile incalecate si detaliul bretelei perfect plasat pentru completarea impresiei de avantare – toata, de la cureaua ornata si pana la poseta plic Jenny Packham Baguette, mi-a taiat rasuflarea.

Gratia intruchipata, ca-ntotdeauna, Beckinsale s-a prezentat impecabil la evenimentul aniversar. Bagheta faimosului stilist al vedetelor Adir Abergel s-a asigurat ca frumoasa englezoaica incanta mai mult decat toate operele de arta la un loc. Nu degeaba revizta Esquire a ales-o anul acesta ca Cea Mai Sexy Femeie a vremurilor noastre.

Beckinsale a devenit cunoscuta pe scena internationala odata cu seria blockbuster-urilor horror “Underworld” – sa afirmam ca acestea i-au schimbat viata nu este deloc o exagerare. Kate nu numai ca a atins notorietatea gratie rolului ei de vampirita, ci si-a cunoscut sotul pe platourile de filmare. Regizorul Len Wiseman a fost cel responsabil pentru vrajirea brunetei care, desi impartea ecranul cu actualul ei sot (pe atunci) si, mai mult, tata al fiicei ei, l-a lasat pe bietul Martin Sheen cu ochii in soare. In iunie 2003, ea se logodea cu Wiseman, urmand ca cei doi sa se casatoreasca in mai, 2004.

Noul film al lui Kate se numeste “Everybody’s Fine” (Toata lumea e bine) iar trailerul o arata pe Beckinsale perfect capabila sa tina piept mai-marilor actori in compania carora se afla. Iata trailerul, ca sa stiti dupa ce sa va uitati pe 4 decembrie, cand va intra in cinematografele mapamondului:





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.