Setari Cookie-uri

Ce iei pe tine la plecare intr-un city break de iarna

Sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa se bucure macar o data pe an de un city break peste mari si tari. Crede-ma, chiar nu implica costuri mari daca te interesezi din timp, cand ai sanse sa gasesti oferte care costa mai putin decat o vacanta in Romania. Iar eu ti-am pregatit hainutele pe care sa le porti la plecare.

Cand mergi intr-un city break, nu ai nevoie de prea multe haine, accesorii si cosmetice. Serios, rezuma-te la strictul necesar! Spre exemplu, hainele pe care le iei pe tine la plecare trebuie sa fie cat mai simple ca sa le poti introduce pe parcursul vacantei in alte combinatii vestimentare. Helanca neagra si blugii skinny sunt doua piese must have.

Helanca neagra

Iesita din conul de umbra, helanca a intrat rapid in topul preferintelor. De fashion bloggerite, nu mai spun, ele sunt fane inraite, dar tot ele sunt cele care stiu cel mai bine sa puna in valoare un item atat de lipsit de insemnatate cum este helanca.

Helanca o poti purta ca atare in combinatie cu o pereche de pantaloni cu talie inalta, sau poti sa ii adaugi un pulover supradimensionat sau un cardigan pe deasupra.

Helanca neagra

Mai multe modele helanci

Pulover supradimensionat

Daca alegi sa porti haine cu croiala lejera, vacanta ta o sa fie cu mult mai relaxanta, deci profita si pune pe tine pulovere cat mai largi.

Citește și:

Am ales un pulover supradimensionat cu maneci trei sferturi pe care sa il porti peste helanca neagra de mai sus, iar atunci cand dai de un loc mai cald poti sa renunti fie la helanca, fie la pulover.

Pulover oversize

Alege alt pulover supradimensionat

Blugi cu aplicatii

Eu nu ies din blugi fie ce o fi. La 30 de grade, la -10 grade, tot in blugi ma vei gasi si o sa iti spun ca nu exista pereche de pantaloni care sa ma faca sa ma simt mai bine in afara de cei din denim. Pentru o escapada in afara tarii, cand nu ai prea mult loc in bagaj ca sa iti iei cinci perechi de pantaloni, iti sugerez sa optezi pentru blugi, ei fiind cei care tin bine de cald si care se potrivesc oriunde v-ar duce traseul. Ce zici de blugii cu aplicatii?

Blugi cu aplicatii

Alege modelul care ti se potriveste

Caciula tricotata

Da, ai nevoie de o caciula calduroasa in orice city break de iarna. Pe langa faptul ca are mare grija de sanatatea noastra, multe fete o poarta ca pe un accesoriu de infrumusetare a outfit-ului. Un oras nou, o tara straina, nu stii niciodata incotro te duce, asa ca alege o caciula tricotata care iti acopera urechile si se poate lega sub barbie. Doar asa te vei putea aventura in orice drumetie.

Citește și:

Caciula tricotata cu mot

Mai multe modele de caciuli

Geaca oversize

Intr-un city break ai nevoie de o geaca cu croiala lejera, din doua motive: 1. intr-o zi cu temperaturi scazute punem mai multe haine pe noi si atunci isi intra in rol geaca oversize, 2. cum spuneam, intr-o vacanta trebuie sa ne simtim libere, libere in miscare, iar asta se poate doar daca purtam haine lejere, nu geci cambrate care ne tin prizoniere.

Geaca supradimensionata

Oferta geci iarna


Nu cred ca este timpul pierdut sa rezervi un city break pentru 2017. Cu putin noroc, 2018 poate sa te prinda pe meleaguri straine, dar in compania cui conteaza pentru tine. Verifica rapid oferta, pune hainele pe tine si porniti la drum!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Look Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.