Setari Cookie-uri

Cea mai bună perie pentru părul lung și des: descurcă perfect părul umed, după baie: Wet Brush!

Peria pentru păr Wet Brush e cunoscută pentru perii săi special conturați pentru a descurca părul lung și foarte lung fără probleme și durere. Dar cel mai bine se remarcă prin faptul că modelează perfect și super rapid părul umed!

Și mai mult decât atât, peria Wet Brush: îți revitalizează pletele prin faptul că oferă una dintre cele mai bune perieri posibilie: masează scalpul, îndepărtează bine impuritățile și firele de păr căzute și ajută la oxigenarea mai bună a pielii capului, astfel încât părul tău să se regenereze bine și să crească frumos și sănătos.

Perie revoluționară perfectă pentru păr lung și des, predispus la încâlcire

Dacă ai plete lungi de Rapunzel pe care vrei să le împletești frumos cu accesorii statement, aceasta e peria pentru tine! Fă-ți din Wet Brush cea mai bună nouă prietenă iarna aceasta în special, când părul suferă mai mult de deshidratare și are nevoie de atenție specială. Adaugă această perie la rutina ta zilnică de îngrijire a părului.

Citește și:

Cu 3 noi stiluri și culori din care să alegi, vei fi răsfățată de-a dreptul de către Wet Brush! Și îți mai spun un secret: este recomandată de către saloanele de coafură mari ale lumii!

perie de păr wet brush pentru păr lung și des mai ales pentru descurcarea părului ud după baieVezi mai multe detalii

Wet Brush este o perie de păr revoluționară care și-a câștigat statutul iconic încă de la lansarea primului său produs, din 2005. Acum se găsește în nenumărate modele și forme, dar e disponibilă și în mai multe mărimi.

Pusă pe piață de către JD Beauty Group, care sunt totodată și creatorii LuxorPro, cei care realizează perii și piepteni de păr de peste 38 de ani, a fost creată de către Jeff Rosenzweig, fondatorul companiei JD Beauty Group. Acesta a creat-o pentru a rezolva o problemă personală - părul încâlcit, aproape imposibil de pieptănat, al celor 3 fiice ale lui, cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani.

Citește și:

Cu peri moi și flexibili, Wet Brush are grijă și de scalpul cu probleme

Cu o tehnologie de peri IntelliFlex, peria Wet Brush permite părului să se descurce fără să tragă de el sau să pună prea mult stres și tensiune pe firele de păr. Perii IntelliFlex sunt făcuți mai subțiri decât în cazul majorității altor perii de păr. Sunt totodată flexibili, astfel încât pot trece prin păr destul de ușor de la singură trecere a perie de păr prin podoaba capilară.

Wet Brush folosește totodată SofTips, care sunt atașați la capetele perilor mici IntelliFlex. SofTips ajută astfel la protejarea și celor mai sensibile tipuri de scalp, dar la descurcarea părului cu ușurință. Așa, poate ajuta scalpul și părul cu mătreață să se purifice mai ușor, prin periere periodică. ;)

Citește și:

Cea mai bună perie de păr pentru perierea părului lung și des umed, după baie

Părul se va peria încet și delicat, pentru a evita deteriorarea mecanică a firelor de păr. Este peria de păr recunoscută și pentru cea mai bună modelare a părului umed, oferind rezultate spectaculoase. După baie, când ai păr foarte lung și des, să periezi părul ud poate fi o corvoadă - e unul din motivele pentru care multe fete renunță la părul lor lung.

Da, poate fi apa o cauză pentru care e greu să-ți descâlcești firele de păr, dar de vină e și faptul că nu ai o perie de păr care să facă față unei astfel de probleme tipice celor cu păr lung și des. Iar pe timp de frig, lucrurile se complică și mai mult în defavoarea părului tău! Dar Wet Brush promite să descurce și cel mai încăpățânat păr lung și des în doar câteva minute! Și cred că așa devine o unealtă grozavă pentru cele cu păr creț, mai ales.

Citește și:

Dar peria Wet Brush funcționează de minune și pe păr uscat, don't worry! Și face echipă bună cu șamponul uscat, dacă obișnuiești să îl utilizezi des!

Idee grozavă de cadou: Wet Brush e perfectă pentru mamele cu fetițe!

Sunt convinsă că nu ești singura cu păr lung care se confruntă cu acest coșmar al descurcării firelor zilnic. De aceea, o poți oferi chiar și cadou cuiva care știi sigur că are o problemă în descurcarea părului zi de zi. Ușurează-i treaba zilnică printr-un astfel de cadou practic și util!

Peria Wet Brush există și în varianta mini pentru copii și este perfectă astfel pentru mamele cu fetițe cu păr lung. E singura perie de păr care nu rupe firele de păr, alunecă și descâlcește părul fără durere, dar îl lasă și strălucitor și cu un aspect sănătos.

Citește și:

Mă gândesc că, dacă aveam o astfel de perie când eram mică, mama m-ar fi lăsat să-mi las părul să crească și mai lung - era mereu o neplăcere să mă tund tocmai din acest motiv: „o să fie prea lung, prea des și prea greu de descurcat ca să te descurci singură să-l îngrijești”! Pfff, norocoase prințesele de azi! Dar și noi, căci putem să ne bucurăm alături de această perie de păr minunată!

Sursă main photo: Pexels

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.