Setari Cookie-uri

Portofele cu imprimeuri colorate si dragute de vara

Nu stiu exact in ce moment am devenit pasionata de portofele, dar stiu sigur ca sunt pregatita sa incep sa le colectionez.

M-au convins cele patru portofele pe care le am acasa: doua mici achizitionate de prin tari straine si doua mari si elegante, pe care le-am primit cadou de la persoane dragi care au ajuns acolo unde eu inca doar visez sa ajung: America. Pe ultimul l-am primit in urma cu mai putin de o luna. Este cel mai elegant portofel al meu (am zis ca este un semn sa nu renunt la dorinta de a ma transforma intr-o femeie eleganta) si este de la... Prada.

Ideea e ca imi plac portofele de la cele mai mici la cele mai mari si cred cu tarie ca fiecare dintre noi ar trebui sa detina atat un portofel mare si elegant, cat si unul micut, pentru maruntis, dar si pentru gentile de dimensiuni reduse.

Portofele mari cu imprimeuri dragute

Nu am o preferinta anume cand vine vorba de materialul din care este confectionat portofelul. Bineinteles, imi place sa am produse de calitate, aici fiind vorba de piele naturala, dar daca intru intr-un magazin de suveniruri si vad un portofel cu imprimeu care ma atrage instant si este si ieftin, il iau fara sa stau pe ganduri.

Citește și:

Nu pun pret nici pe eticheta, asa ca portofelul meu poate sa fie un no name, atata timp cat imi incap toate cele necesare (bani, carduri si notite - da, pastrez foite cu notite in portofel) si are un design dragut.

Portofele cu imprimeuri colorate

Portofel cu cirese Parfois Portofel cu pantofi din piele ecologica Portofel cu imprimeu de vara

Portofele cu imprimeuri in culori vii

Daca tot vreau sa fac colectie, ma gandesc sa aleg portofelul in functie de starea interioara pe care o am. Spre exemplu, daca azi e o zi cu mult soare, m-am imbracat in rochie si mi-am pus in picioare sandale, un portofel cu imprimeu in culori vii, culori de vara, imi completeaza outfit-ul si starea.

Pentru zilele cu ploaie, zilelele cu nori si diminetile racoroase, un portofel multicolor sau cu imprimeuri in nuante puternice de albastru, verde, visiniu sau rosu mi-ar ridica moralul, dar ar ramane oarecum in ton cu vremea.

Citește și:

Portofele colorate

Portofel mare cu pisica Portofel mare multicolor Portofel mare din piele ecologica

Lasandu-ma pe mine deoparte, imi face o deosebita placere sa ofer portofele drept cadou prietenelor si femeilor din familie.

Asta probabil pentru ca nu m-ar deranja sa primesc la randul meu un portofel cadou.

In afara de evenimentele la care mergem imbracate in rochii lungi si sofisticate si suntem nevoite sa purtam neincapatoarele genti plic, portofelul este nelipsit din posetele si rucsacelele oricarei femei.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By NIKITA TV

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.