Setari Cookie-uri

Bianca si Victor, in pragul DIVORTULUI?! Detaliile care ii dau de gol

Divortul Biancai Dragusanu se apropie.

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa afle cum evolueaza in realitate casnicia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Multe persoane din presa sunt de parere ca acest mariaj este doar un “contract” pentru publicitate, cei doi aranjandu-si relatia pentru a se imbogati.

Stoian, unul dintre cei mai vechi prieteni ai Biancai (care momentan se dovedeste a fi dusmanul acesteia), spune ca divortul va avea loc in perioada februarie-martie. Barbatul este de parere ca declaratiile facute recent de Bianca si mama sa alimenteaza acest scenariu:

Are si Bianca limitele ei! Gestul INCREDIBIL facut de doamna Slav

foto interior si prima pagina: Facebook

Imi mentin parerea ca Bianca si Victor vor divorta. Declaratiile ei si ale apropiatilor din ultima vreme imi alimenteaza acest scenariu. Mama ei a declarat joia trecuta ca nu se face gaura in cer daca va divorta fiica ei, iar Bianca a spus <<Asta e!>>. Este clar ca se pregateste ceva.

Citește și:

I-am analizat de nenumarate ori pe Bianca si Victor Slav. Limbajul lor non-verbal imi ofera certitudinea ca pronosticul meu este real. Ei n-au nicio legatura unul cu altul. Din punct de vedere emotional, niciunul dintre ei nu este implicat.” – a declarat Mircea N Stoian, informeaza ZiarulRing.

Foto: Cum arata in realitate parul Biancai Dragusanu?

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.