Setari Cookie-uri

Victor Slav și-a luat fiica și au plecat în Bulgaria.Fostul prezentator tv s-a împăcat cu fosta iubită, Selina, care l-a înșelat

Victor Slav petrece momente de vis alături de fiica lui, Sofia, și de Selina, partenera sa de viață, cu care s-a împăcat după ce bruneta l-a înșelat.

Victor Slav a surprins pe toată lumea când a decis să își ia fiica, Sofia Natalia, și să plece într-o vacanță minunată în Bulgaria. Mai mult, alături de fostul prezentator tv a fost și Selina, partenera sa de viață, cu care s-a împăcat după ce bruneta l-a înșelat.

"Ne-am dorit o vacanță foarte reușită alături de familie și copii. Ne-am distrat pe cinste, deja știm ce facem vara următoare", a scris Victor pe rețelele de socializare, alături de fotografii cu el și fiica sa în timpul escapadei lor în Bulgaria. În

Vacanța a fost cu atât mai specială pentru că Sofia Natalia a avut și o parteneră de joacă, semn că micuța s-a bucurat la maxim de timpul petrecut în vacanță. Printre activitățile preferate s-au numărat relaxarea în piscinele hotelului și joaca pe plajă.

Citește și:

Chiar dacă în luna aprilie a acestui an, Victor Slav confirma separarea de Selina, acum situația pare să fi evoluat, iar cei doi au ales să mai acorde o șansă poveștii lor de iubire.

"Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală." , a declarat, la acea vreme, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.