Setari Cookie-uri

14 mesaje emotionante de despartire

Chiar daca te simti coplesita de suferinta, nu lasa ca acesta despartire sa-ti naruiasca speranta!

Oricat de mult te doare acum, vei reusi sa gasesti in timp pacea sufleteasca daca vei realiza faptul ca despartirea de persoana iubita nu a facut decat sa te intareasca. Iata cateva mesaje de despartire care sa te ajute sa iti intelegi mai bine sentimentele si sa depasesti momentele grele.

Mesaje de despartire

Cuplu

Foto interior si prima pagina: Cuplu, Shutterstock

1. Despartirea noastra mi-a deschis ochii care imi erau orbiti de iubire. Am aflat ca pot trai si fara tine.

2. Relatia noastra m-a schimbat atat de mult incat am ajuns sa nu ma mai recunosc pe mine insami. Se spune ca dragostea te face sa fii o persoana mai buna; tu ai scos tot ce este mai rau din mine.

3. Ma doare sa vad cat de repede ai uitat de mine dar in acelasi timp ma bucur ca am luat decizia de a ne desparti; daca m-ai putut inlocui intr-un timp atat de scurt inseamna ca nu ai meritat niciodata dragostea mea.

Citește și:

4. Refuz sa renunt la speranta ca dragostea adevarata exista. In ciuda despartirii noastre voi continua sa cred ca intr-o zi voi intalni persoana potrivita.

5. Alaturi de tine am descoperit ce inseamna sa iubesti cu adevarat insa acum a venit vremea sa o luam pe drumuri separate.

6. M-ai facut sa inteleg ca iubirea nu este de ajuns. Ma doare sa iti zic ca relatia noastra nu mai poate continua fara incredere si respect.

7. Nu voi mai lasa ca faptele tale sa ma raneasca; fiecare experienta prin care am trecut alaturi de tine ma va face mai puternica.

8. Desi mi-ai distrus inima, nu iti voi permite sa ma distrugi pe mine.

9. Imi doresc sa te vad din nou, dar stiu ca intalnirea noastra nu ar face decat sa ma distruga.

10. Cand te vad fericit alaturi de altcineva ma intreb cat de mult a insemnat iubirea noastra pentru tine. As vrea sa stiu daca inca te mai gandesti la mine.

Citește și:

11. Nu poti sa iti imaginezi prin ce am trecut cand ne-am despartit. Dar acum suferinta a trecut si mi-am dat seama ca este mai bine asa.

12. Nu regret nimic din ce a fost intre noi. Au fost clipe in care m-ai facut sa zambesc si a fost minunat. Au fost momente in care m-ai facut sa sufar si din ele am invatat.

13. Mi-am dat seama ca de fapt nu am stiut niciodata cine esti cu adevarat; am iubit imaginea ta pe care am proiectat-o cu atata pasiune asupra ta.

14. Imi este dor de ceea ce credeam ca esti, de visul iubirii care s-a spulberat atat de repede din cauza faptului ca am ajuns sa te cunosc mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.