Setari Cookie-uri

Vica Blochina, operată timp de 6 ore în numele frumuseții: O să fac o operație destul de complicată...

Vica Blochina s-a supus unor intervenții chirurgicale ce au durat nu mai puțin de 6 ore, totul pentru a ajunge la forma fizică pe care și-o dorește.

Marți, 27 februarie, Vica Blochina a pășit cu emoții pragul spitalului de chirurgie estetică, acolo unde s-a supus unei mastopexii cu schimbare de implant și unei abdominoplastii cu lipoaspirație. Decizia de a trece prin aceste proceduri a fost una asumată, cu un scopul de a-și îmbunătăți starea de bine.

Încă de dinainte de operație, Vica și-a ținut la curent urmăritorii de pe Instagram, postând pe InstaStory-ul său gândurile și emoțiile ce o însoțeau înaintea momentului crucial. Alături de ea în aceste momente delicate a fost Bianca Drăgușanu, care i-a fost sprijin înainte de a se urca pe masa de operație.

„Am ajuns la spital, la clinică și aștept să vină domnul doctor cu echipa lui mare. Aștept să-mi facă un consult și o să intru în sala de operație. O să fac o operație destul de complicată, pentru că o să fie abdominoplastia cu ridicare de sâni, o să fie o operație în care o să stau niște ore bune. Am emoții! Vreau să-mi țineți pumnii și vă țin la curent! Vă explic după și de ce fac această intervenție”, a spus vedeta pe InstaStory.

Citește și:

Intervenția, care a durat aproximativ 6 ore, a fost condusă de medicul estetician Auday Al-Ahmad, care a declarat că totul s-a desfășurat conform planului și că nu au apărut complicații.

„Vica a avut parte de o intervenție complexă care a durat aproximativ 6 ore, în care am efectuat un lifting mamar (mastopexie) prin care sânii au fost repoziționați mai sus având un aspect mult mai estetic. De asemenenea, Vicăi i s-a făcut și o lipoaspirație prin care am scos toată grăsimea de pe abdomen conturând astfel o talie mult mai definită. Operația a fost un succes, iar rezultatul – pe măsura așteptărilor. N-am întâmpinat nicio complicație, iar pacienta se simte foarte bine și e gata să plece acasă astăzi. Recuperarea va fi una ușoară, iar peste 14 zile vom scoate firele. Peste o lună, Vica își va putea relua activitatea fizică la sala de fitness. Ea va fi nevoită să poarte un corset timp de aproximativ 8 săptămâni”, a declarat pentru Libertatea Auday Al-Ahmad, doctorul estetician care a operat-o pe vedetă.

Citește și:

În urma intervenției, Vica a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le tuturor pentru gândurile bune și exprimându-și recunoștința pentru mesajele primite din partea internauților.

„Bună dimineața! Mă simt excelent! Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Vă trimit multă iubire”, a transmis Vica Blochina.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.